vrijdag 21 maart 2014

Nieuwe lente !

Nieuwe lente,het nieuwe leven in de natuur !
4 opmerkingen:

 1. Oh, dit is een hele mooie lenteserie, Eilandstaete. Erg mooi gedaan, hoor. En wat een prachtige blauwe lucht erbij. Ik antwoord meteen even op je opmerking "waarom steeds een nieuw blog?". In de eerste plaats doe ik dat (net als de anderen) omdat je steeds een ander onderwerp en nieuwe foto's hebt. Daarnaast doe je dat omdat elk nieuw blog bij alle volgers weer bovenaan in de leeslijst komt te staan. Zou je een "oud" blog aanvullen met nieuwe foto's dan wordt niemand er attent op gemaakt dat je wat nieuws hebt geplaatst. Niet iedereen werkt overigens met de leeslijst als leidraad, maar ik vind dat toch wel makkelijk. Ik hoop dat deze uitleg voldoende antwoord is. Fijn weekend. groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Eilandstaete
  Mooie lente serie, prachtig aan die blauwe lucht, jammer dat het weer nu iets minder is. Ja wat Joke zegt is correct, ik had je nieuwe blog ook nog niet ontvangen.
  Groeten en een goed weekend.
  Bets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow .... these are stunning nature shots ..... wonderful colors and super light,
  great photo work ..
  Greetings, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijk blog met frisse lentekleuren, nieuwe knoppen en blauwe lucht.
  Ik werk alleen met mijn lijst op het blog zodat ik daar zie dat er een nieuw blog geplaatst is. Een leeslijst gebruik ik niet. en zoals Joke zegt: Als je nieuwe foto's in een oud blog plaats ziet niemand dat.
  Dit blog is in ieder geval genieten :-)
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen