zaterdag 12 oktober 2019

Uitsnede-fotografie !

4 opmerkingen:

 1. Hoi Eilandstaete.

  Mooie foto's van de Knobbelzwaan.
  Het is net of hij aan zijn kroost laat zien hoe je dat doet het badderen.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WELKOM BIJ DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI ORGANISATIE, WERELDWIJD !!!

  Dit is een open uitnodiging voor u om deel uit te maken van 's werelds grootste conglomeraat en het hoogtepunt van uw carrière te bereiken. Nu we aan het wervingsprogramma van dit jaar beginnen en ons jaarlijkse oogstfeest bijna klaar is. Ben je een zakenman / vrouw, politicus, zanger, student, schrijver, predikant, voetballer etc. en wil je rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven? Zo ja, dan kunt u uw dromen verwezenlijken door lid te worden van de Illuminati-broederschap en een maandelijks salaris van $ 500.000 USD te ontvangen. We zijn klaar om je leven te veranderen, we kunnen je dromen laten uitkomen, de grote illuminati-wijk biedt je een kans om je hart te laten uitkomen ..

  Als je eenmaal lid bent van de ILLUMINATI word je:

  *Rijk

  * Krachtige

  * Famous

  Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen volledig worden vervuld, dus je wordt geadviseerd om een ​​beslissing te nemen en je aan te sluiten bij de Grote Illuminati Broederschap en rijk en beroemd te worden in de levensbevolking en ook beschermd te worden tegen alle kwaad tegen jou en je familie .
  Als je een beslissing hebt genomen en klaar bent om deel uit te maken van de familie, neem dan contact met ons op via WhatsApp: +1 315 203 9948 of onze officiële e-mail: {officialilluminati999@gmail.com}

  U kunt ook onze websites bezoeken voor meer info: https://illuminatiofficial666world.webs.com

  BeantwoordenVerwijderen